Meld je aan voor Fynt Fest!

Vrijdag 2 juni

Fynt Fest programma:
  • 15:00 Iedereen komt relaxed binnen, doet een bakkie of borreltje, komt in de vibe en gaat babbelen met de andere leuke mensen die er zijn.
  • 15:30 Dennis, doet een babbeltje over hoe geweldig Fynt wel niet is en hoe we behoorlijk aan het groeien zijn. Allemaal waar, maar wel een beetje brallerig.
  • 15:45 Olivier, doet een babbeltje over WijBusinessNieuws. Hij vertelt iets over dat we hét lokale platform voor B2B ondernemers zijn en dat er ook een landelijke site gaat komen. Hij overdrijft wat met de cijfers, maar niet te veel want we zijn een net bedrijf! En hij vertelt ook dat het platform een update heeft gehad waardoor het nog 100 keer beter is dan wat het was. Ook weer waar, maar zó sales.
  • 16:00 Heh heh, drank, cola zero, bakkie leut.
  • 16:15 Dit is het moment in het programma waarbij mensen denken, ‘ik kom wel om vier uur’. Spreker, dichter, klantenluisteraar, kaptein van een schip(?!), schrijver, moderator, stand-up comedian, Feyenoorder (nu haken mensen weer af of juist niet), wat is hij niet? Frans Reichardt kennen we natuurlijk allemaal al. Ken je hem niet, dan na vanavond wel. Speciaal voor ons heeft Frans een bijzondere sessie samengesteld waarbij alle talenten samenkomen. Dit kan en mag je niet missen!
  • 16:45 ‘Huh?! Is Frans nu al klaar? Was wel vet gaaf, maar tait (Zaans) voor een bakkie leut (Zaans)’ (we spelen nu even alsof we jou zijn;-)
  • 17:00 Muziek speelt een centrale rol in de ontstaansgeschiedenis van Fynt. Dennis speelt al jaren in allerlei bands en maakt ook zelf muziek (herrie voor de een en magie voor de ander). In dit onderdeel van Fynt Fest maak je deel uit van een samengesteld team en doe je mee aan de pop quiz der quizzen. Presentatie is in handen van DJ Rock (Dennis die stoer doet) en hij heeft beloofd geen, of bijna geen, metalvragen toe te voegen. Iedereen kan dus winnen. En natuurlijk zijn er prijzen!
  • 17:45 Prijsuitreiking en dat gaan we vieren met muziekje, borreltje en natuurlijk gezellig kleppen.
  • 18:15 We zeggen dat dit de afronding is, maar eigenlijk zien we het wel. Wie weg wil of wie een verplichting heeft, geef een dikke knuffel en ga gewoon. Voor wie nog even willen blijven hangen: Fynt casa es su casa.