stagiairs Luuk & Luuk Fynt

Klein kruisverhoor voor stagiairs Luuk & Luuk

Met regelmaat komen er een aantal stagiairs het team van Fynt versterken. Ook de komende tijd hebben we weer twee studenten die stage lopen bij Fynt. Omdat ze in hun laatste jaar van de opleiding Marketing & Communicatie zitten, hebben we ze even stevig aan de tand gevoeld. Hoe gaan ze onze verwachtingen waarmaken en hoe zullen ze deze stage met succes afronden. Een klein kruisverhoor waarin ze dapper staand hebben gehouden.

Hallo Mannen,

Laatste jaar van jullie opleiding, we verwachten heel wat van jullie. Hoe gaan jullie dat waarmaken, Luuk?

“Uiteraard zijn wij zelf ook met de nodige verwachtingen deze stage gestart. Allereerst willen we deze stage goed afsluiten door onze eindopdracht voor zowel onszelf als voor Fynt succesvol af te ronden. Door eerdere stages die we hebben gelopen hebben we voor onszelf al een beter beeld kunnen creëren hoe een succesvolle stage eruit hoort te zien. Aan het begin van onze stage zijn we dan ook gelijk begonnen met het schrijven van een plan van aanpak. We werken beiden aan een andere opdracht en hierin hebben we duidelijk vermeld hoe we onze opdracht starten, wat we willen bereiken en uitvoeren. Verder hebben we ook een planning gemaakt, zodat we elk moment van de stage gemakkelijk kunnen bekijken wat er zou moeten gebeuren en waar we ongeveer op dat moment moeten staan.”

Jullie zijn verantwoordelijk voor de artikelen op ons platform WijBusinessNieuws. Luuk, waaruit zal blijken dat jullie dit succesvol doen?

“We zijn elke dag bezig met het plaatsen van de juiste content op het platfrom WijBusinessNieuws. Om onze opleiding af te ronden, hebben we ook een examenopdracht. Onder andere het plaatsen van artikelen op Wij hoort bij deze opdracht. De content hiervoor is vooral regionaal relevant B2B nieuws. Ook worden er iedere week meerdere nieuwsbrieven verstuurd. Wij stellen deze op en na ons worden deze ook nog eens nagelopen om er zeker van te zijn dat er geen fouten in zitten.”

Ook het organiseren van een klantevent is een opdracht die jullie voor Fynt gaan uitvoeren. Ik neem aan dat jullie al druk bezig zijn met de voorbereidingen?

“Na de eerste meeting zijn we gelijk begonnen met het plannen van het evenement. Denk hierbij aan de inkopen van het evenement of wanneer de uitnodigingen klaar moeten zijn. Dit staat allemaal genoteerd in een online agenda. Op dit moment zijn we bezig met de eerste versie van de uitnodigingen.”

Kunnen jullie bewijs leveren voor de voortgang van het event?

“Onze planning is online te vinden en ook al besproken met onze begeleiders. Op het moment zijn we bezig met de eerste versie van de uitnodigingen. Op de deadline hiervan zullen we weer zitten met onze begeleiders voor eventuele feedback en goedkeuring.”

Aangezien jullie in het laatste jaar zitten, is twee opdrachten uiteraard niet voldoende om alles uit deze stage te halen. Wat hebben jullie nog meer voor taken gekregen binnen Fynt?

“Uiteraard zijn we elke dag bezig met het vinden en plaatsen van de juiste content. Hiernaast plaatsen we ook dagelijks op de socials van Fynt en wordt er elke dag een nieuwsbrief klaargemaakt voor de volgende dag. Zoals eerder genoemd hebben we het ook druk met het plannen van het evenement. Verder krijgen we ook andere opdrachten toegewezen zoals uitwerken van interviews. Daarnaast hebben we allebei ook nog een individuele opdracht, dit is ons examen voor school. Luuk de V. is bezig met het werven van meer adverteerders voor Wij en Luuk S. bezig is met het werven van meer lezers voor de nieuwsbrief van Wij.”

Luuk, geef even een kleine indruk van hoe het ervoor staat met deze opdrachten:

“De opdrachten verlopen tot nu toe redelijk goed. Omdat we van onze vorige stages hebben geleerd, verdelen we onze tijd nu een stuk beter waardoor we meer productief zijn. Wat betreft de eindexamenopdrachten hebben we zojuist een ‘go’ gekregen voor onze plannen van aanpak, dat houdt in dat we nu beginnen met de uitvoerfase. Wat betreft het klantenevenement is de planning af en zijn we nu bezig met de uitnodigingen maken en versturen.”

Jullie hebben nog genoeg te doen voor deze stage. Dus breien we een eind aan dit kruisverhoor. We wensen jullie veel plezier en succes met het afronden van jullie eindstage!