Nieuwsbrief Fynt

Nieuwsbrief Fynt Februari | Goed begin en vacature bij Fynt

Een goed begin

Waar Fynt 2022 afgesloten heeft met een aanzienlijke groei, heeft 2023 ook al een goede start gemaakt. Zo hebben we afgelopen maand op een mooie maandagochtend drie nieuwe getekende contracten binnen gekregen. Op één ochtend! Dan ga je stuiterend door het kantoor. Natuurlijk is omzet mooi, maar dit zijn ook nog eens mooie partijen die een toegevoegde waarde leveren in hun branche.  

Uiteraard ziet de toekomst er dan rooskleurig uit, maar dat betekent niet dat we op onze lauweren gaan rusten. Integendeel zelfs. We blijven hard doorwerken om zo al onze klanten naar behoren te kunnen bedienen en daarmee gaan we voor de beste resultaten.
In deze nieuwsbrief zullen we onze nieuwe relaties introduceren en hebben we nog een vacature openstaan. 

Veel leesplezier,

Team Fynt
Portfolio: Wecycle voor bedrijven

Soms heb je van die opdrachten die het verdienen om in de schijnwerpers te staan. Wecycle voor consumenten was er al. De boodschap is eenvoudig, ‘lever al je niet gebruikte elektrische apparatuur in, geef het weg of verkoop het’. Wecyclen noemen ze dat. En dit is er nu ook voor bedrijven zoals die van jou en ons. Wij hebben onze Wecycle afvalbox al staan!

Stichting OPEN, de organisatie achter Wecycle, kwam met de vraag voor PR-ondersteuning. Onder merknaam Wecycle is de nieuwe website wecyclevoorbedrijven.nl gelanceerd. Deze website zorgt ervoor dat bedrijven, verenigingen en stichtingen ook e-waste op een duurzame manier kunnen recyclen. Voorheen was het lastig voor bedrijven om ervoor te zorgen dat afgedankte elektronische apparaten goed ingeleverd werden. De drempel was hoger, omdat er vaak kosten aan verbonden zaten. Om ervoor te zorgen dat alle e-waste op een goede manier gerecycled worden is Wecycle voor bedrijven in het leven geroepen. Daarmee wordt de drempel om te recyclen weggehaald. Mede omdat afgedankte elektronische apparaten gratis ingeleverd kunnen worden, maar ook wanneer een bedrijf vermoedt dat e-waste waarde heeft er nog een vergoeding tegenover kan staan.

Fynt heeft voor de lancering van dit initiatief het persbericht verzorgd en we kunnen melden dat het veel en goede publiciteit heeft opgeleverd in toonaangevende media. Onder andere op Koninklijke Horeca Nederland, recyclemagazine.nl en duurzaam-ondernemen.nl werd het bericht gepubliceerd. Ook zijn naar aanleiding van dit persbericht ook ruim 200 ondernemersverenigingen bericht over dit initiatief met de vraag of zij deze informatie binnen hun contreien verder konden communiceren. Een mooie resultaat voor Wecyclevoorbedrijven.nl en Fynt en weer een stap in de goede richting voor het milieu!

WijBusinessNieuws groeit door!

Het platform WijBusinessNieuws blijkt een schot in de roos te hebben met eigen content. Sinds enige tijd worden er interviews met ondernemers afgenomen en deze scoren goed op de sites van WijBusinessNieuws. Zo staan er op WijNoordHolland.nl interviews met de Zaanse ondernemer Oscar Bout en is ook Boris Blijham van The PhoneLab aan de tand gevoeld. Van Debiteurnet hebben we CEO Hüseyin Yildiz geïnterviewd en dit interview heeft lange tijd in de top 3 van best gelezen artikelen gestaan. En dat is iets waar we natuurlijk trots op zijn! 

Voor het platform WijBusinessNieuws blijven we ervoor zorgen dat we eigen content kunnen delen met onze lezers en hopen we nog veel enthousiaste ondernemers te mogen spreken. 

Naast het creëren van eigen content wordt het platform ook verder geoptimaliseerd. Zo is het binnenkort mogelijk om sneller een regio- en/of branche specifiek platform online te zetten, ook wanneer dit tijdelijk is. Bijvoorbeeld een campagne platform. Ook worden de sites die onder WijBusinessNieuws, zoals WijNoordHolland.nlWijZuidHolland.nlWijUtrecht.nlWijBrabant.nl en WijGelderland.nl, nu gezien als individuele sites (ze zijn onderdeel van een zogenaamde multisite), waardoor de artikelen op WIJ nog beter gevonden worden.

Nieuwe Relaties
Goed begin 2023_fynt_hygro

Traditiegetrouw maken we ook deze nieuwsbrief weer de balans op als het gaat om nieuwe klanten. Zo begon het afgelopen maand op een mooie maandagochtend goed. Binnen mum van tijd kwamen er drie getekende contracten binnen. En dat op één ochtend! Dan doe je wel een dansje achter je bureau. We lichten er een paar uit:

HYGRO: het duurzame waterstof energie- en technologiebedrijf
HYGRO is HET bedrijf als het gaat om groene waterstof productie. Maar dat is niet alles. Ook bieden ze technologische ondersteuning aan en delen zo hun brede kennis op het gebied van duurzame waterstof productie. Voor deze nieuwe klant zijn wij verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie vraagstukken. Wij werken remote en inhouse. 

Onproad:
Onproad levert gebruiksvriendelijke projectadministratie software aan bouw-, infra- en constructiebedrijven. Onproad is onlangs gelanceerd en de taak voor Fynt is om het bedrijf bekend te maken bij de doelgroep. Ook voor deze relatie wordt een breed aantal diensten gefaciliteerd. 

Kort blogje: Aai aai A.I.?

Buzzword op dit moment is toch wel A.I. Vrijwel iedereen binnen ons vakgebied is ermee bezig. In de VS worden de eerste rechtszaken al gevoerd door creatieven die zich bedreigd voelen in hun bestaan. Artificial Intelligence kan tegenwoordig namelijk zelf de meest prachtige graphics maken of ‘stock’foto’s. Het kan met een paar opdrachten complete blogs schrijven of zelfs een compleet kookboek. 

Angst is een hele slechte raadgever en bij Fynt zijn wij er meteen mee aan de slag gegaan. Wij waren onder de indruk en zien kansen. Kansen voor onze relaties in de vorm van sneller, meer en voordeliger content kunnen genereren. Kansen voor ons om onze klanten nog beter van dienst te zijn in hoe zij willen worden ondersteund. 

Het eerste social bericht (op Facebook) met behulp van A.I. hebben we onlangs gepost. Geen persoonlijke touch, maar wel een keurige opsomming van feiten. Maatwerk is namelijk nog steeds handwerk. Maar de kansen zien wij zeker. Wil je als klant alles op maat hebben of juist alles via A.I. met een kleine persoonlijke check of een hybride vorm. Op dit moment worden de kaarten geschud en binnenkort zal dit in vrijwel ieder zijn leven en bedrijf een plekje vinden. 

Het eerste fotomateriaal dat wij zagen, gemaakt op het Midjourney A.I. platform was spot on. Alles wat je terug wilt zien op je foto zie je terug. Bij elk verhaal passend beeld. 
Fotografen, stocksites etc. kunnen dit als uitdagend zien. Maar sta open voor vernieuwing en vind vooral jezelf opnieuw uit. Met open ogen en geest de toekomst tegemoet. ‘Nothing to fear, but fear itself’, toch?!

Vacature Fynt
fynt_stage_vacature

Misschien dat je het al voorbij hebt zien komen op onze social mediakanalen, maar we zijn op zoek naar nieuwe stagiairs. Twee om precies te zijn. Fynt is niet alleen verhuisd naar een groter kantoor, maar ook gegroeid in het aantal klanten. En dat merken we in de werkzaamheden, meer medewerkers en meer ruimte om stagiairs het communicatievak te leren. 

Graag nodigen wij de volgende generatie uit om hier stage te komen lopen. Niet alleen zal je van ons leren, wie weet kunnen we ook nog wat van jou opsteken! 

Voor deze stage zoeken we iemand die een relevante hbo-opleiding volgt, niet bang is om de telefoon op te pakken voor een interview en van diversiteit houdt. Onze klanten werken namelijk in de financiële sector, maar ook in de zorg. En van ICT schakelen we net zo gemakkelijk over naar recycling en duurzaamheid. 

Houd jij van een werk waarin je uitgedaagd wordt en het belangrijk is om initiatief te tonen? Solliciteer dan nu op een van onze stageplekken en dan zien we je binnenkort op kantoor!

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan!