Vacature_medior_copywriter

Vacature bij Fynt voor een medior copywriter

Het heugelijke nieuws kwam voor ons al een tijdje geleden, onze collega is in verwachting! We zijn uiteraard allemaal blij voor haar, maar kunnen niet zonder haar en dus is Fynt op zoek naar vervanging. Vanaf begin april zal ze met verlof gaan en hopen we dat jij haar kunt vervangen tot begin september. De functie beslaat een aantal dagdelen en daarom is het ook mogelijk om hier als freelancer aan de slag te gaan. En dat is niet het enige, er is namelijk de mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de optie om na de zwangerschapsvervanging aan te blijven.

Wie zijn wij?

Een jong en fris B2B marketingbureau, of in ieder geval jong van geest. Met veel plezier werken wij voor een flink aantal klanten die we van marketing en communicatiediensten voorzien. Zo schrijven we blogs, staan we op beurzen en events, doen we ter plaatse verslag en nemen we met grote regelmaat interviews af. Fynt is divers, dat merk je in de werkzaamheden, maar ook in de klanten. Van milieugerelateerde bedrijven tot ICT-bedrijven en van opleidingsbedrijven tot bedrijven in de financiƫle sector. En naast Fynt hebben we ook het ondernemersplatform WijBusinessNieuws onder onze hoede. Onder dit platform vallen onder andere de sites WijNoordHolland.nl, WijUtrecht.nl, WijZuidHolland.nl, WijBrabant en WijGelderland.nl. Naast aangeleverde content voorzien we dit platform ook regelmatig van interviews met ondernemers.

Wat ga je doen als medior copywriter

Bij Fynt is geen dag hetzelfde. Je taken variƫren niet alleen, maar ook de klanten waar je die dag voor aan de slag gaat wisselen. Zo kan je de ene dag bezig zijn met een milieugerelateerd persbericht waarover je eindredactie doet en de volgende dag maak je een perslijst aan voor een klant uit de bouwsector. Een aantal vaste taken zijn onder meer het interviewen van ondernemers voor het platform WijBusinessNieuws, social media onderhouden voor Fynt, blogs schrijven en je bent verantwoordelijk voor de nieuwsbrief van Fynt. Naast het schrijven en redigeren van teksten, behoort het opmaken van documenten ook tot de werkzaamheden. Om het vervolgens af te wisselen met beeldbewerking voor de social mediakanalen van Fynt.

Bij Fynt hebben we ook altijd een aantal stagiairs rondlopen. Zij voorzien de sites die onder WijBusinessNieuws vallen van content. Maar ook zij zullen stappen zetten richting het interviewen van ondernemers en het schrijven van eigen content. Aan jou de taak om de volgende generatie te begeleiden waar mogelijk.

Fynt jij dit wat?

Heb jij een vlotte pen waardoor jij je hand niet omdraait voor een mooi blog of leuk interview, pik jij de fouten uit teksten en heb je ook de skills om bijvoorbeeld in Photoshop aan de slag te gaan? Dan is Fynt op zoek naar jou! Laat zien dat jij degene bent die klaar is voor deze functie en stuur je sollicitatiebrief naar info@fynt.olivierverhaar.nl.

We hopen je op kantoor te zien!