Nieuwsbrief Fynt

Nieuwsbrief Fynt December | Wham! 2022 was een Fyntastisch jaar!

Wham! 2022 was een Fyntastisch jaar!

De afgelopen maanden hebben we gelukkig weer niet stil gezeten. Om eerlijk te zijn, we hadden het gewoon lekker druk! En daar houden we van, aanpakken die handel. Zo hebben we weer een aantal nieuwe relaties mogen verwelkomen, maar ook een nieuwe medewerkers. Daar lees je verder in de nieuwsbrief meer over. Daarnaast is er een interessante blog uit het toetsenbord gerammeld en staat daar een leuk nieuwtje in.
Met al dat harde werken hebben we onszelf wel warm gehouden en daar kwam ook nog eens een verhuizing bij! We zitten niet meer in ons oude vertrouwde kantoor, maar zijn een kantoortje opgeschoven. Groter, mooier uitzicht (over de Zaan) en een aparte ruimte om iedereen keurig te ontvangen. 
En met de feestdagen voor de deur, is dit de laatste nieuwsbrief van 2022. Deze zullen we natuurlijk in stijl afsluiten en dan zien we je graag weer in het nieuwe jaar.

Namens iedereen bij Fynt wensen we je hele fijne feestdagen toe!
Maak kennis met Fynt: Sarah

Al even kort vermeld, we hebben een nieuw teamlid bij Fynt. Sinds kort versterkt Sarah het Fynt en Fynt Media team en werkt ze voor de sites van WijBusinessNieuws. Daar vallen onder andere WijNoordHolland.nlWijUtrecht.nlWijZuidHolland.nlWijGelderland.nl en WijBrabant.nl onder. Nu willen we haar graag iets beter leren kennen, dus hebben we een aantal vragen paraat. Lees mee en leer Sarah kennen!

Hoe is Fynt op jouw pad gekomen?
“Ik was al aan het werk als freelancer voor een huidige klant, toen ze besloten om Fynt aan het team toe te voegen. Sinds enkele maanden werken Dennis en ikzelf samen binnen het marketingteam. Zo krijg ik meer begeleiding binnen de social media marketing, customer relations en reviseren we bijvoorbeeld elkaars teksten. Af en toe vroeg Dennis om de eindredactie voor de teksten van Fynt uit te voeren. En zo is Fynt langzaamaan in beeld gekomen.”

Wat zijn je werkzaamheden voor Fynt en Fynt Media?
“Af en toe krijg ik een tekst ter eindredactie, maar ik ben voornamelijk actief voor WijBusinessNieuws. Daar ga ik op zoek naar ondernemersnieuws en deel ik het nieuws op de website, de nieuwsbrief en sociale media.”

Je bent een globetrotter maar van oorsprong Belg, zijn er veel verschillen tussen het schrijven van Nederlandse en Belgische content?
“Op vlak van content is er geen groot verschil. We zijn best geïnteresseerd in dezelfde zaken. Maar als je bijvoorbeeld een artikel of blog schrijft voor een Belgische doelgroep, is deze niet automatisch geschikt om op een Nederlandse site te publiceren. Vaak is er een verschil in woordenschat en worden zinnen op een andere manier opgebouwd. Dat is natuurlijk wel iets waar je rekening mee moet houden als je artikelen schrijft voor beide landen. Dat maakt het dan ook fijn als je iemand uit het andere taalgebied hebt om jouw teksten te reviseren en te herschrijven zodat het beter leesbaar wordt voor iedereen.”

Naast copywriting, waar kunnen we je nog meer voor wakker maken?
“Voorlopig heb ik mijn handen vol, maar voor creatieve opdrachten sta ik altijd open.
Of voor een bord vol poffertjes, daar kom ik mijn bed wel voor uit!”

Nieuwe Relaties

We zijn blij en trots te kunnen melden dat er een aantal fijne nieuwe relaties gebruik zijn gaan maken van onze diensten! In de afgelopen maanden hebben we Churned bijvoorbeeld mogen verwelkomen. Voor deze Amsterdamse start-up hebben wij onder andere een persbericht verzorgd over de investering van Goldfish in Churned. Het jonge bedrijf is gespecialiseerd in het geven van inzicht of klanten abonnementen gaan opzeggen of niet. Dan kan je daar namelijk naar handelen en dat is handig!

Ook ontwikkelingsbedrijf ROM InWest (Pr) en Schuldhulpmaatje (brede communicatie) heeft zich bij Fynt aangesloten. Daarnaast hebben we ook De Boer Enterprises (copy en vormgeving) en FoodBuilldings (copy en vormgeving) mogen verwelkomen. 

Een mooie groei van mooie partijen waar we trots op zijn!

Terugblik 2022

Wat een jaar! Voor Fynt is het een goed en mooi jaar geweest. We hebben na lange tijd weer beurzen en evenementen helpen organiseren en ondersteund en dat voelde als vanouds. Zo was de Finance Run dit jaar een mooi evenement waar veel mensen op af kwamen en waarvoor wij een online magazine hebben gemaakt. De dag zelf was zonovergoten en iedereen was zeer te spreken over het event en het magazine.

Naast de evenementen die in oude stijl georganiseerd werden, is Fynt dit jaar ook gegroeid! En daar zijn we uiteraard trots op. Het betekent dat ons werk erkend wordt, maar ook dat we meer mensen konden betrekken bij ons bedrijf. Zo zijn onder andere Chantal, Sarah en Fleuri-anne ons team komen versterken. Wat ons ook een goed gevoel geeft is dat we door deze groei ook meer mondjes konden voeden 🙂 

Afgelopen vier jaar zijn wij ieder jaar gegroeid qua relaties, maar ook qua kennis en kunde. Goed kan altijd beter!
Binnen ons cluppie hebben we dit jaar onder andere Stichting OPEN, De Boer Enterprises, PAOTM en Debiteurnet mogen verwelkomen. Maar ook zijn we trots op de klanten die al vele jaren aan ons verbonden zijn zoals NHN, 10FORIT, Webcamconsult en DSE IT-Services.

B2B, ook wel B2Wie? Deel 2
flat lay with b2b inscription made of blocks on brown wooden tabletop

Het vervolg is er! Ons blog ‘B2B, soms ook wel B2Wie?’ heeft een tweede deel en daarin gaan we in op social media binnen B2B. Op welk platform zet je in en welke laat je links liggen. En ook niet geheel onbelangrijk, welke content zet je online. Lees het snel en lees tevens het laatste en leukste nieuws uit Fyntland, en het mooie is, je hoeft er niet ver voor te zoeken 😉