fynt_stage_vacature

Vacature, loop stage op de redactie bij Fynt (hbo)

Wie zijn wij?

Een jong en ambitieus B2B marketing- en communicatiebureau. Met veel plezier werken wij voor een flink aantal klanten die we van marketing- en communicatiediensten voorzien. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld bij PR, maken van blogs en podcasts, bij beurzen en events. Fynt is divers, dat merk je in de werkzaamheden, maar ook in de klanten. Van milieugerelateerde bedrijven tot ICT-bedrijven en van opleidingsbedrijven tot bedrijven in de financiële sector. En naast Fynt hebben we ook het ondernemersplatform WijBusinessNieuws onder onze hoede. Onder dit platform vallen onder andere de sites WijNoordHolland.nl, WijUtrecht.nl, WijZuidHolland.nl, WijBrabant.nl en WijGelderland.nl. Naast aangeleverde content voorzien we dit platform ook regelmatig van interviews met ondernemers.

Dit ga je doen

Fynt is op zoek naar jouw vlotte pen, maar ook een scherp oog is belangrijk binnen marketing en communicatie. Niet alleen moet content geschreven worden, redigeren is ook belangrijk wanneer je teksten publiceert of een persbericht gaat verzenden. Daarnaast zal je ook voor het platform WijBusinessNieuws interviews afnemen met ondernemers. Met behulp van je collega’s stel jij pakkende vragen op, neem je het interview af en schrijf je dit uit tot een mooi interview!

Ook ondersteun je bij het schrijven van blogs. Heb jij nog een mooi topic gevonden waar je mee uit de voeten kunt? Rammel ‘m uit het toetsenbord en dan wordt je blog gepubliceerd op de site, maar ook op social media en in de nieuwsbrief.

Over social media gesproken, ook hier zal je mee aan de slag gaan. Als B2B marcom bureau zal je ook verschillende social mediakanalen voorzien van content. Zo is LinkedIn een belangrijk platform voor ons waar wij meerdere keren per week iets plaatsen. Vraag gerust je collega’s om inspiratie!

Fynt jij dit wat?

Heb jij een brede interesse en kun je snel overschakelen van ICT naar duurzaam naar medisch qua inhoud? Draai jij je hand niet om voor een interview met de directeur van een bedrijf, maar kan jij ook de spelvouten uit de tekst halen en volg jij een relevante hbo/wo studie? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur je sollicitatiebrief naar info@fynt.olivierverhaar.nl en hopelijk zien we elkaar snel!