Nieuwsbrief Fynt

Nieuwsbrief Fynt September | Verloren zoon keert terug

’t Is weer voorbij die mooie zomer…

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat die fijne zomer weer voorbij is. Gelukkig kunnen we bij Fynt terugkijken op een mooie zomer volop activiteiten, heerlijke vakanties en mooie opdrachten van klanten.

Zo hebben we ons de afgelopen tijd ingezet om een mooi online tijdschrift te maken voor de Finance Run. Deze werd op 2 september gelopen en ja, daar was Fynt ook bij aanwezig. Mocht je ons volgen op de socials, dan zal je daar al het een en ander van gezien hebben. Daarnaast hebben we een interessant blog geschreven en is onze verloren zoon Kiyam teruggekeerd. Hij begint aan het tweede deel van zijn stage en zal zich weer inzetten voor WijBusinessNieuws.

Team Fynt

Fynt Portfolio

Zoals eerder vermeld hebben wij het Finance Run magazine van 2022 mogen verzorgen. Een tijdschrift dat op de dag van de run gepubliceerd wordt en leuke interviews bevat. In de aanloop naar het event heeft Fynt verschillende bedrijven geïnterviewd die op de een of andere manier een steentje bijdragen aan de run. Met trots kunnen we zeggen dat ook deze editie in de smaak valt en daarom een ereplek in ons portfolio verdient. 

B2B, soms ook wel B2Wie? 
B2B

Het is alweer even geleden dat we een mooi blog geschreven hebben. Dit keer is het gelukkig weer raak en hebben we het over communicatie binnen B2B. Wat is B2B en hoe communiceer je binnen Business-to-Business? Het is namelijk niet hetzelfde als bij Business-to-Customer.

Lees het blog zo snel mogelijk, want binnenkort komt het vervolg al. 😉

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan!