Social post Fynt nieuwsbrief 1.2

Op naar de zomervakantie met nieuwe ontwikkelingen

Het is bijna juli, we zitten over de helft van het jaar en die is voorbij gevlogen. Time flies when you’re busy and having fun!

We hebben aan het begin van het jaar een vliegende start gemaakt en de afgelopen maanden hebben we zeker ook niet stilgezeten. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Portfolio: Finance Run 2023

Voor de derde keer maken wij het Finance Run magazine. Hierin veel interviews, uitslagen, sfeerbeelden etc. over het hardloopevent van de financiële sector. Alle grote (en kleine) instellingen zijn aanwezig en in een ontspannen sportieve sfeer ontmoeten vakgenoten elkaar. Dit jaar doen we het iets anders. Het magazine krijgt een editie vooraf/tijdens en eentje achteraf. Ook is het deze keer niet alleen online, maar ook in print. Zo kunnen de circa 2.000 mensen die aanwezig zijn meteen de 2023 editie meenemen.

Ook werkzaam in deze branche en meedoen? Aanmelden kan HIER.

Portfolio: Stonehenge Festival 2023

Je hebt het misschien al eerder via onze social kanalen voorbij zien komen, maar sinds kort is Fynt de trotse partner van Stonehenge Festival. Voor wie er niet bekend mee is:  Stonehenge is één van de meest toonaangevende en oudste metal festivals van Nederland. Elk jaar, op de laatste zaterdag van juli vindt dit festival plaats in Steenwijk, waar het festival is opgericht in 1995. Wij schrijven alle Engels- en Nederlandstalige teksten voor het event. Een brute aanwinst voor Fynt!

Whitepaper Bedrijfsprofiel LinkedIn

Heb je onze whitepaper al gedownload? In deze whitepaper geven wij praktische tips en tricks voor het maken van een aantrekkelijk bedrijfsprofiel, voor het vergroten van je netwerk en een hogere engagement. Is de whitepaper toch tussen je vingers door geglipt? Geen paniek! HIER kan je alsnog het whitepaper downloaden.

Maak kennis met Fynt: Susanna

We hebben het al aangekondigd op social media, maar voor wie het nog niet weet: Susanna is sinds kort onze nieuwe collega. We hebben haar aan de tand gevoeld met als resultaat dit interview. Wie is Susanna en hoe is ze bij Fynt terechtgekomen? Lees het allemaal HIER.