pr free pubicity fynt

Blijf in contact met een
e-mailnieuwsbrief

Een e-mailnieuwsbrief is nog steeds een uiterst krachtig instrument. 
E-mailmarketing kan zeer gericht en specifiek op een bepaalde doelgroep worden ingezet. Inmiddels maken veel organisaties gebruik van het populaire programma MailChimp. Dit programma kan onder bepaalde voorwaarden gratis worden ingezet.

Het programma is simpel in gebruik. Je kunt kiezen uit verschillende standaard templates, maar ook eigen templates toevoegen. Deze maken het opstellen van een e-mail in je eigen huisstijl eenvoudig. MailChimp is te koppelen aan bijvoorbeeld je eigen website.

 

Inzicht in Je Doelgroep

Binnen MailChimp kunnen aan een database verschillende kenmerken worden toegevoegd. Zo kun je gemakkelijk segmenteren tussen bijvoorbeeld klanten en prospects.

MailChimp biedt de mogelijkheid om statistieken in te zien: hoeveel mensen openden de mail en wie heeft daadwerkelijk doorgeklikt? Door benchmarkrapportage, bijvoorbeeld vergelijkingen met andere campagnes, zie je hoe succesvol je bent. En, vaak wat onderbelicht: door goed bij te houden waarom mensen zich uitschrijven, kun je beslissen waar je je 
e-mailmarketing kunt verbeteren. Met gestructureerd testen is te achterhalen wat het beste werkt voor jouw doelgroep en organisatie. Ook is het mogelijk om MailChimp te integreren met Google Analytics. Zo kun je controleren welk deel van het bezoek op je website afkomstig is van e-mailing.

Persoonsgegevens

E-mail is zo krachtig vanwege de mogelijkheid om rechtstreeks met iemand te communiceren. Uiteraard is het dan van belang om zorgvuldig met de persoonsgegevens om te gaan. We helpen je graag, bijvoorbeeld met het instellen van een ‘double opt-in’.

Jarenlange ervaring 

Bij Fynt hebben we jarenlange ervaring met e-mail, in grote en kleine oplagen. Graag helpen we met het succesvol inzetten van jouw boodschap. Van het schrijven van de content en het maken van een design tot het versturen van de e-mail, het gehele traject of een onderdeel daarvan kun je gerust aan ons uitbesteden.