Een greep uit onze projecten:

cirfood_standaardisatie_storecommunicatie

Standaardisatie Store-communicatie Cirfood

Voor de Italiaanse bedrijfscateraar CIRFOOD ontwikkelden we een standaard communicatielijn voor in de restaurants. Een korte boodschap bij een helder beeld. Uiteraard geheel binnen de huisstijl. Nu snel weer volledig open.

Regio Noord-Holland Noord in het nieuws

Noord-Holland Noord is een machtig mooie regio en dat mag iedereen weten. Ontwikkelingsbedrijf NHN is verantwoordelijk voor de communicatie rondom bedrijvigheid in de regio. Fynt helpt het ontwikkelingsbedrijf met het schrijven en verzenden van de persberichten. 

DSE fynt

DSE IT-Services kiest voor Fynt services

Voor DSE IT-Services hebben we een zwak bij Fynt. De samenwerking verloopt altijd soepel en we behalen samen mooie resultaten. Wij helpen DSE bij het produceren van teksten voor onder meer de nieuwsbrief, website, brochures en presentaties. Ook hebben wij een half jaar de schoenen mogen vullen van de marketingmanager i.v.m. zwangerschapsverlof. 

5 minuten na het verzenden de eerste order binnen bij Quantum Sails

Regelmatig krijgen we de vraag of e-mail nog voldoende oplevert. Voor Quantum Sails bewijzen we dat e-mail niet mag ontbreken in de marketingmix.

emailmarketing fynt
pr free publicity fynt

Innovatie in tijdschriftenland

Voor Service for Publishers waren we betrokken bij Digiblad, een vernieuwd concept gericht op uitgevers die een betere leeservaring willen bieden. Maar misschien belangrijker: we stellen uitgevers in staat hun businessmodel te vernieuwen.