pr free pubicity fynt

Is PR iets voor jouw organisatie?

Dat is wel een vraag die je jezelf moet stellen. PR is een machtig mooi instrument om zowel grote groepen mensen als een niche te bereiken, maar heeft jouw organisatie genoeg verhalen te vertellen? De media willen bijzondere verhalen maken die mensen interesseren. En de pers is er niet om te publiceren wat jij boeiend vindt, maar maakt verhalen die haar doelgroep interessant vindt. Zo verleidt zij abonnees en adverteerders.
Fynt helpt jou de nieuwswaarde binnen jouw organisatie te vinden of te creëren en dit te vertalen naar geschikte content voor de media. Dat kan een persbericht zijn, maar ook een blog, podcast, ingezonden brief, artikel of interview over jouw organisatie. Alle middelen voorzien erin om jullie boodschap opvallend onder de aandacht te brengen bij jullie doelgroep.

 

Reclame of PR

Met PR genereer je free publicity. Veel van onze relaties gebruiken reclame en PR door elkaar heen en dat intensifieert de boodschap. 
Een voorbeeld. Op het moment dat jullie organisatie een elektrische auto met 1.200 kilometer actieradius uitvindt, zorgen wij ervoor dat dit in het nieuws komt. En dan is het wel zo prettig als jullie klanten ook weten waar ze deze auto kunnen kopen. Door de boodschap regelmatig te communiceren, plant je als het ware de merkboodschap over jullie auto in het bewustzijn van de mensen. Reclame en PR kunnen dus prima op één kussen slapen. Ieder middel heeft zijn eigen voordelen en effectiviteit. 

Fynt ondersteunt jouw bedrijf en merk naast PR ook op het gebied van contentmarketing. Deze middelen versterken elkaar effectief. Wij helpen jou graag met adviezen hoe je deze optimaal kunt inzetten voor jouw bedrijf. 
Daarnaast werken we regelmatig samen met reclamebureaus. Koppel ons gerust aan jouw bureau. Zo kunnen wij reclame, contentmarketing en PR perfect op elkaar afstemmen voor een optimaal resultaat.

pr free publicity fynt