Uitblinken in en op social media

Social media is niet meer weg te denken in ondernemersland. Het is dan ook niet gek dat Fynt voor veel klanten content creëert voor de sociale kanalen. Wellicht is het ook iets voor jou? 

Op welke kanalen wil jij aanwezig zijn?

De wereld van social media is snel en divers. Er zijn genoeg kanalen te vinden, waar je met je bedrijf aanwezig kunt zijn. Maar niet ieder medium past bij jouw onderneming. De kans is groot dat je voor jouw boodschap over duurzame energie niet staat te dansen op TikTok. Of wel misschien, maar of je dan de juiste doelgroep aantrekt is een tweede. Maar op welk kanaal komt jouw verhaal dan wel uit de verf? En is het handig om op meerdere kanalen aanwezig te zijn? Afhankelijk van de boodschap van jouw onderneming en de gekozen strategie, zet Fynt de beste kanalen in om optimale groei te realiseren. 

 

Content maken voor diverse social media kanalen is voor Fynt dagelijkse kost en leidt bij diverse klanten tot veel nieuwe leads. Het schrijven van nieuwsbrieven, gifs en video’s voor op Instagram, Facebook of LinkedIn of een best practice in de vorm van een blog. Samen met jou gaat Fynt aan de slag om de juiste middelen in te zetten en je bedrijf te laten groeien op social media. Als het gaat om het genereren van beeldmateriaal, zal Fynt er ook geen geheim van maken dat we daarvoor ook gebruik van AI maken. Uiteraard gaat dit in overleg met jou als klant.

Ontwikkelingen en trends

Fynt blijft zichzelf ontwikkelen. Zo blijven we graag up to date over de nieuwste ontwikkelingen als het gaat om social media. Ook houden wij trends in de gaten en zullen we onze kennis bijspijkeren om onze relaties te kunnen blijven voorzien van relevante content. Mocht er zich een nieuw kanaal aandienen en Fynt denkt dat jouw bedrijf daar gezien moet worden, dan zullen we je het direct laten weten!