Fynt helpt om te vinden en verbinden

Een pragmatisch communicatiebureau en expert op het gebied van B2B-marketing & communicatie. Wij helpen jou bij het vinden van draagvlak en authoriteit.

marcomstrategie fynt

On- en offline marketingcommunicatiestrategie

Wat werkt beter?
Social media of een glanzende brochure? SEO of SEA? Een whitepaper of adverteren in de krant? Afhankelijk van concrete doelstellingen, doelgroep en budget helpen wij bij het bepalen van de juiste marketing- en communicatiestrategie. Wat past bij de klantbehoefte, is onderscheidend ten opzichte van concurrenten en levert het meeste rendement op?  

 

Effectieve marketingcommunicatiestrategie met Fynt

Om succesvol te zijn, is het essentieel om je te onderscheiden van concurrenten. Bij Fynt helpen we jouw organisatie unieke kenmerken te vinden en deze effectief over te brengen naar jouw doelgroep. Het maken van gerichte keuzes en het behouden van focus zijn cruciaal. Fynt gelooft in een maakbare wereld en ondersteunt ondernemers op weg naar succes.

Van plan naar actie

Bij Fynt vermijden we plannen die in een la verdwijnen. Onze aanpak is kort en pragmatisch, gericht op concrete resultaten. Samen bepalen we de behoeften van jouw organisatie en vertalen deze naar een operationeel plan voor snelle besluitvorming in de dagelijkse praktijk.

Wij bieden strategische ondersteuning op het gebied van merkpositionering, waarbij workshops zoals ‘Merk & Organisatie’ en ‘Merkarchitectuur’ het DNA van jouw organisatie in kaart brengen. Onze doelgroep- en concurrentieanalyses dragen bij aan het bepalen van de merkessentie en het schrijven van een positioneringsstatement.

Een sterke corporate story fungeert als blauwdruk voor alle communicatie, bevordert de identiteitsontwikkeling binnen de organisatie en versterkt de verbinding tussen medewerkers onderling en met het bedrijf.

Ons marketingcommunicatieplan helpt je doelstellingen te bereiken door gestructureerd alle middelen in kaart te brengen. Of je nu een marketeer bent of ondernemer, online, mobiel of offline, wij begeleiden het proces van A tot Z. Onze strategie vertaalt zich naar concrete acties met operationele plannen, keuzes voor middelen, media en budgetten, samengevat in een overzichtelijke ‘marcom-kalender’.

Merkpositionering

Corporate Story

Marcomplan