Over ons

Een pragmatisch communicatiebureau met enorm veel ervaring in huis om vrijwel iedere organisatie van dienst te kunnen zijn. Expert op het gebied van B2B-marketing & communicatie. In het bijzonder de branches technologie, mobiliteit, (semi)overheid, medisch, wonen, energie, duurzaamheid/sustainability, innovatie, start-up, regiopromotie.

Eerlijk, loyaal, gedreven en klantgericht. Niet voor niets kiezen steeds meer partijen voor Fynt!

Het kernteam van Fynt

Dennis Jak

Oprichter, strategie, content, pr

Leeft volgens het motto ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Is een gevoelsmens en dat is meer dan handig in een vak als marketing en communicatie. 
Is een motivator en weet altijd weer opnieuw organisaties verder te brengen. 

Olivier Verhaar

Partner, strategie, content, pr

Door een scherpe analytische blik in staat snel en adequaat advies te geven. Echte teamplayer met veel gevoel voor sentimenten die binnen organisaties spelen. Groot hart voor B2B-marketing en communicatie. 

Fleuri-anne Cornelissen

Copywriter

Fleuri-anne heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot creatieve duizendpoot met een passie voor B2B-copywriting. Een goede social post schudt ze zo uit haar mouw en ze heeft een goed oog voor beeld. Precies wat Fynt nodig heeft.

Een team van experts

Onze aanpak is gebaseerd op de overtuiging en onze ervaring dat de kern van communicatie, content en marketing altijd de inhoud en de klant van klant moet zijn. We zorgen voor oplossingen die er echt toe doen. Dit vormt de essentie van onze organisatie.

Als klant profiteer je van een specifiek voor jou samengesteld, toegewijd team. Dit team heeft diepgaande kennis van zowel jouw sector als jouw doelgroep. Het verdiept zich grondig in je markt, je boodschap, de uitdagingen waar je voor staat en de oplossingen die je biedt. Dit team begrijpt jouw verhaal door en door en weet dit op een unieke manier over te brengen: met een krachtige impact, steeds vanuit de kern van de boodschap.

Dit speciale team bestaat uit professionals zoals adviseurs, tekstschrijvers, redacteuren gespecialiseerd in content, projectmanagers, marketingexperts, videoproducenten, fotografen en ontwerpers. Gezamenlijk zetten zij zich in om jouw bedrijf succesvol naar buiten te brengen.