pr free pubicity fynt

Over ons

Een pragmatisch communicatiebureau met enorm veel ervaring in huis om vrijwel iedere organisatie van dienst te kunnen zijn. Expert op het gebied van B2B-marketing & communicatie. In het bijzonder de branches technologie, mobiliteit, (semi)overheid, medisch, wonen, energie, duurzaamheid/sustainability, innovatie, start-up, regiopromotie.

Eerlijk, loyaal, gedreven en klantgericht. Niet voor niets kiezen steeds meer partijen voor Fynt!

team Fynt

vinden en gevonden worden

dennis jak fynt

Dennis Jak

Oprichter, strategie, content, pr

Leeft volgens het motto ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Is een gevoelsmens en dat is meer dan handig in een vak als marketing en communicatie. 
Is een motivator en weet altijd weer opnieuw organisaties verder te brengen. 

Olivier Verhaar

Partner, strategie, content, pr

Door een scherpe analytische blik in staat snel en adequaat advies te geven. Echte teamplayer met veel gevoel voor sentimenten die binnen organisaties spelen. Groot hart voor B2B-marketing en communicatie. 

Fleuri-anne Cornelissen

copywriter

‘Het maakt niet uit waar het over gaat, als het maar niet over mezelf gaat.’ Zo schrijft Fleuri-anne het liefst haar content voor Fynt. Een copywriter met brede interesses waardoor ze bij Fynt goed op haar plek zit.

Marjolein Vernhout

Graphic Designer

De vertaling van een vraag of idee naar een heldere en rake oplossing, dat is Marjoleins kracht. Die oplossing kan een concept of een compleet uitgewerkt project zijn. Naast functionaliteit staan in haar ontwerpen vindingrijkheid en originaliteit centraal.

Sarah Vanthomme

Copywriter

Sarah is een Belgische globetrotter. Verschil tussen Nederlandse en Belgische content merkt ze niet, maar de woordenschat en de manier waarop zinnen opgebouwd zijn verschillen wel degelijk. En zo is Sarah van alle (internationale) markten thuis en dat is een aanwinst voor Fynt!

Roelof Klop

Sounddesign, Audionabewerking

Fynt helpt ook bij het maken van podcasts. En het is natuurlijk een must dat de audio perfect klinkt! Roelof is audiopro die ook met engineers uit de VS samenwerkt. Eigenlijk is hij te groot voor ons kikkerlandje, maar gelukkig niet te groot voor Fynt!

Susanna Ströer

Copywriter

Tijdens het volgen van haar opleiding gespecialiseerd in design, maar haar vlotte pen nam de overhand. Haar passie voor schrijven is dan ook wat Fynt nodig heeft. En dat Susanna dan ook nog eens gitaar speelt, maakt het compleet. Onze rockende copywriter! 

Luuk de Vries

Junior redacteur

Als eeuwige stagiair begon Luuk bij Fynt. Maar inmiddels is hij afgestudeerd en zelfs begonnen aan zijn volgende opleiding. Gelukkig voor Fynt heeft hij nog tijd om parttime bij ons te werken. Zo zie je maar waar een stage bij Fynt in kan resulteren!