Nieuwsbrief Fynt

Nieuwsbrief Fynt Mei | Fyntastisch nieuws

Summer is coming! Maar eerst nog onze nieuwsbrief van Mei 

Het is ons gelukt! De tweede e-mailnieuwsbrief van dit jaar is eruit en staat weer bomvol Fyntastisch nieuws. Zo hebben we onze teamplayer en creatieve duizendpoot Fleuri-anne geïnterviewd en delen we met enthousiasme voor wie we aan de slag zijn gegaan. En natuurlijk vertellen we meer over de projecten die wij voor en met onze relaties hebben gedaan.

Team Fynt
Kennismaken met Fynt: Fleuri-anne
Fynt | Fleuri-anne Cornelissen

Een nieuw gezicht bij Fynt. Sinds kort is Fleuri-anne bij ons werkzaam als copywriter. Zolang ze niet over zichzelf hoeft te schrijven gaat het prima. Maar voor dit interview zal ze nu toch echt het een en ander aan vragen moeten beantwoorden. Naast het schrijven van teksten is ze ook een kei in illustreren. Een duizendpoot dus. 

Hoe ben je bij Fynt terechtgekomen?  
Dennis was op zoek naar een goede copywriter uit de regio en is toen via LinkedIn op mijn account terecht gekomen. Hij heeft contact met me opgenomen en gevraagd of voor Fynt wilde werken. Meteen ‘ja’ gezegd en na een aantal opdrachten werd ik gevraagd of ik vast wilde aanblijven. Daar kan je natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen! 
 

Fynt heeft uiteenlopende klanten, het ene onderwerp zal je beter liggen dan het andere. Heb je nog tips wanneer je vastloopt met een tekst? 

Sowieso is een blanco pagina een dingetje voor een tekstschrijver. Het komt regelmatig voor dat ik ergens in het midden of aan het einde begin. De conclusie staat dan al, maar de intro moet nog geschreven worden! Qua onderwerpen zijn er natuurlijk altijd wel dingen die lastig lijken. Maar als ik eenmaal research heb gedaan en me echt in het onderwerp heb verdiept, gaat het prima. Zo’n item kan dan juist interessant worden waardoor vastlopen niet meer aan de orde is. 
 

Wat is volgens jou een goede tekst?
Wanneer content lekker wegleest en relevante informatie bevat ben je al aardig op weg. Maar ik ben ook van mening dat een tekst altijd gelezen wordt door een persoon. Dus hier en daar een gevatte opmerking of een speelse verwijzing naar iets moet kunnen. Ik probeer te schrijven naar een persoon toe, niet naar de functie die iemand bekleedt. Ik hoop dat de meeste mensen een lach kunnen waarderen en daardoor de geschreven content beter zullen onthouden. 
 

Naast het schrijven van teksten, maak je ook illustraties. 
Op dit moment schrijf ik voornamelijk teksten bij Fynt en ben ik verantwoordelijk voor de eigen kanalen. Daarnaast illustreer ik op dit moment twee kinderboeken. Dus voor mij is er qua werk op dit moment een mooie balans in schrijven en illustreren. 

Maak je communicatie menselijk: 3 trends
Communicatie trends | Fynt Blog

Een nieuw blog op Fynt.nl. Met regelmaat schrijven we een blog om je op de hoogte te houden van trends, schrijven we tips of gaan de diepte in over een bepaald onderwerp. Ook nu staat er weer een interessant blog online over verschillende trends in de communicatiewereld. Lees ‘m hier

Nieuwe Relaties

De afgelopen periode hebben we bepaald niet stilgezeten. En dat kunnen we o.a. zien aan de nieuwe relaties die zich aan ons verbonden hebben. 

Stichting OPEN (Wecycle)
We kunnen met trots melden dat we volop bezig zijn geweest de PR van Stichting OPEN (Wecycle). Zo hebben we de communicatie voor de Koningsdag campagne gedaan en daarvoor o.a. deze VIDEO geproduceerd. Het resultaat was een flink aantal publicaties in diverse media. Het volgende project voor Wecycle staat al in de steigers en daar kunnen we binnenkort meer over bekend maken.  

PAOTM
Met onze relatie PAOTM zijn we ook een mooie samenwerking aangegaan. Fynt verzorgt de vormgeving en eindredactie van de jaarlijkse studiegids. Deze stichting biedt hbo+ en postacademische cursussen en opleidingen op het gebied van techniek en management.

Debiteurnet
Ook gaan we aan de slag voor Debiteurnet. Dit bedrijf in factuur- en debiteurenbeheer brengt de marketing en communicatie activiteiten onder bij Fynt en zal ook gebruik maken van het uitgeefplatform WijBusinessNieuws van zusterbedrijf Fynt Media.

Aspen Digital
Ook Aspen Digital is de samenwerking aangegaan met Fynt Media en verzorgt een aantal (commerciële) publicaties op WijBusinessNieuws. 

Meer mooi nieuws zit eraan te komen. Maar wat dat is laten we jullie in onze volgende nieuwsbrief weten!

Fynt Portfolio

Zoals eerder vermeld, hebben we de afgelopen twee maanden volop opdrachten uitgevoerd. En al deze opdrachten hebben mooie resultaten opgeleverd. 

Zo hebben we voor onze vaste klant Webcamconsult onderstaande video gemaakt. Volgende maand staat Webcamconsult op de beurs Zorg & ICT waarvoor wij de beursstand van A tot Z verzorgd hebben in samenwerking met onze creatief partner Marjolein. 

Verder in ons portfolio de website van De Jongens van HR. Voor deze HR expert heeft Fynt samen met webdesigner Ramon de vernieuwde website ontwikkeld.

Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan!